1.ANTAKYA BELEDİYESİ BİTKİ ÜRETİM MERKEZİNDEN FİDE EKİMİ ÇALIŞMASI 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediyesi Bitki Üretim Merkezi ‘Yemyeşil Bir Antakya’ için bitki üretimine ve fide ekim çalışmalarına devam ediyor.

Antakya Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı: “Antakya Belediyesi olarak şehrimizin daha yeşil olmasını çok önemsiyoruz. Bu önem doğrultusunda Bitki Üretim ve Bakım Merkezi çalışmalarına devam ediyor. Söz konusu alanda şehrimize daha güzel bir görünüm katmak, daha çok yeşil alan oluşturmak amacıyla binlerce ağaç, süs bitkisi ve çalı bitkisi üretiyor, bakımını yapıyor ve bunları şehrimizin 95 mahallesinde sorumluluk alanımızda bulunan parklara, yeşil alanlara ve kaldırımlara ekiyoruz.

            Antakya Belediyesi Bitki Üretim ve Bakım merkezi ile pek çok belediyenin satın alma yöntemi ile temin ettiği tüm bitki, ağaç ve çalıları kendi üretimimiz ile elde ederek belediyemizin ekonomisine büyük oranda katkı sağlıyoruz. Bununla beraber şehrimizin daha güzel bir görünüme kavuşması, yeşil alanların çoğaltılması, bitkilerin ve ağaçların bakımının yapılması kolaylaşıyor. Çelik üretim yöntemi, fide ve fidan yöntemleri ile üretimi gerçekleştirilmekte olan bitki ve ağaçlar son teknoloji sulama sistemlerimiz ile doğal yöntemlerle yetiştiriliyor.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu